Aan alle gescheiden ouders

Elk jaar krijgen 70.000 thuiswonende kinderen te horen dat hun ouders gaan scheiden. Soms gaat het goed, vaak ook niet. Dat kan anders. En van wie kun je dat nou beter leren dan van kinderen zelf?

Marsha Pinedo, oprichtster van Villa Pinedo, dé oline community voor kinderen met gescheiden ouders, neemt je in dit boek bij de hand.

In Aan alle gescheiden ouders laat Marsha de kinderen zelf aan het woord, in persoonlijke verhalen die elke ouder zullen raken: wat zij meemaken, voelen en denken. Op een indringende manier openen deze kinderen je ogen, aangevuld met tips en adviezen van deskundigen en oefeningen waar je meteen iets mee kunt. Zodat jouw kind later kan zeggen: ‘Mijn ouders? Die zijn echt goed gescheiden’.

Kindertherapeute Marsha Pinedo is oprichtstervan Villa Pinedo, de stichting voor kinderen met gescheiden ouders. Uit eerste hand (namelijk die van de kinderen zelf) krijgt ze de meest eerlijke verhalen te horen. Ze schreef dit boek samen met journalist Petra Vollinga die sinds 2007 zelf co-ouder is en eerder Het grote co-ouder (doe)boek schreef.

Marsha Pinedo en Petra Vollinga, Aan alle gescheiden ouders, De Arbeidspers/A.W. Bruna Uitgevers, ISBN 978 94 005 0365 6.

Koop dit boek hier.