Hulp nodig bij uw scheiding? Bel 0800 - 88 99 000 (gratis)|info@allesoverscheiding.nl

Nieuw op zoek naar hulp, enorm verdrietig

Home » Onderwerp » Scheiden – Ja of Nee » Ik weet het niet meer » Nieuw op zoek naar hulp, enorm verdrietig
Nieuw op zoek naar hulp, enorm verdrietig2018-08-01T05:27:25+00:00
1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • Dalton1976
  Bijdrager
  Post count: 2

  Hallo allemaal,

  Na 25 jaar is toch wel plotseling afgelopen week mijn huwelijk gestrand, vanaf ons 17e zijn we bij elkaar geweest maar ze wil weg. Ik heb hier natuurlijk schuld aan: ben een beetje workaholic geweest, tikkeltje introvert, verlegen en nu is hier de prijs. Ik heb hier ook spijt van en verwijt me dat ik me niet verder open heb gesteld, meer romatisch ben geweest, minder gewerkt had….

  We hadden een goed huwelijk met hoge ups en soms downs ik had een zeer goede baan en mijn partner kon 12 jaar thuis blijven voor de kinderen, dit was nooit mijn keuze maar bewust haar keuze. We waren gelukkig, kinderen waren blij, we deden veel leuke dingen.

  Er lag om ons uitgave patroon bij te houden een zware verantwoordelijkheid bij mij. Vorig jaar ben ik voor het eerst in mijn leven ontslagen en hiervan (eigen waarde) toch mee in de knoop gekomen. Op zich niet zo veel aan de hand want er was binnen no-time een andere baan maar het gevoel van eigenwaarde had een behoorlijke deuk opgelopen

  Nu heeft mijn vrouw dus afgelopen week gezegd dat het over is, we gaan uit elkaar. Momenteel voel ik me diep diep ongelukkig ik moet en ga mijn allerdierbaarste maatje missen, waar ik 25jaar lief en leed mee heb gedeeld, die mij verzorgd heeft en die ik verzorgd heb. Als hard werkende man schiet de angst me in mijn lijf dat ik mijn kinderen ook niet zo vaak meer zal zien, misschien gaan ze wel volledig bij hun moeder leven wat ik verwacht. En dus ben en blijf ik alleen, ik voel me nu al eenzaam en behoorlijk depresief maar de toekomst maakt me helemaal somber.

  Als man blijf ik het moeilijk vinden mijn emoties onder controle te brengen maar ik ben zo verschrikkelijk intens verdrietig, snap het niet, ik vind haar ook nog steeds zo leuk en mooi.

  Ik heb al wel hulp gezocht maar zoek eigenlijk nog mensen die sterk genoeg zijn om mij te helpen, een schouder om op te steunen, iemand die me een hart onder de riem steekt wanneer nodig.

  Ik mis het leven, ik mis mijn gevoel, ik mis mijn gezin (nu al) mocht er iemand zijn die met me wil praten/chatten, sterk is, eruit is gekomen dan hoor ik het graag….ook advies over chat groepen elders hoor ik graag (ik kan ze maar moeilijk vinden)

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.