2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Berichten
 • topZ
  Post count: 1

  Momenteel ben ik in shock. vanavond vertelde mijn vrouw van mij te willen scheiden na 10 jaar samen te zijn. ik zit nu nog in shock dit te schijven.
  na de kinderen ging ze steeds verder weg de afgelopen jaren – langzaam maar zeker groeiden we uit elkaar. alles wat we met zijn tweeën hadden is nu kapot en ik weet niet meer hoe ik verder kan – misselijkmakend.

  ik ben blij met mijn kinderen – dit zijn mooie jaren geweest – maar ook zware jaren waardoor je dingen uit het oog gaat verliezen.

  Ik ben altijd iemand geweest die er voor de ander is – trouw en maybe wat saai ja…..
  Maar ik sta wel voor mijn gezin.
  en nee dat is niet de spannende man die ze zoekt ….

  de verwijten die ik naar mijn hoofd krijg – de schuldige te zijn van haar burn out en ongelukkig zijn . ( denk dat dit meer in haar zelf zit echter … )
  dat als ik er bij ben ze stress heeft en zonder mij samen met de kinderen gelukkig is.
  dat ze wel had verwacht dat ik zo zou reageren als ik nu reageerde – stil en wilde weg … ( kan alleen niet omdat ik totaal verkramp )

  het voelt leeg , ik ben niet boos maar bang omdat je niet weet hoe …. verdrietig en machteloos.
  Stiekem hopende dat we elkaar weer terug kunnen vinden.

  Ik heb immers mijn gebreken en fouten … maar andersom ook.

  puur even van mij afschrijven –

  Pamela
  Post count: 2

  Hoi ,voel mij net het zelfde ,alleen ik ben een vrouw die saai bevonden word ,niets is er goed aan mij ,ik ben saai omdat ik niet mee ga in zijn sexuele fantasieeen ,nu ik vind ze te extreem ,is toch mijn goed recht ,wij zijn al 30 j samen en ik kan het niet meer aan ,hij is steeds nors ,onvriendelijk zelfs soms naar het agressieve toe ,ik weet niet hoe de sfeer bij jullie is maar dit is geen leven ,misschien moet je haar toch de vrijheid geven voordat De sfeer ook zo bij jullie thuis word ,ik heb misschien daar te lang mee gewacht ,maar alles opgeven is niet gemakkelijk,doet enorm pijn ,ik lees hier ook veel op dit forum ,blijven praten ,maar daar moet je wel met 2 voor zijn natuurlijk ,wens je veel sterkte toe ,we zullen het nodig hebben

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.