Hulp nodig bij uw scheiding? Bel 0800 - 88 99 000 (gratis)|info@allesoverscheiding.nl
Home » Mijn kind gaat scheiden
Mijn kind gaat scheiden2018-03-26T15:11:53+00:00

Mijn kind gaat scheiden

Een scheiding is voor iedereen complex en verdrietig. Voor de ouders en kinderen in het gezin, maar ook voor de grootouders. Zij moeten aanzien hoe hun kind door een moeilijke periode gaat omdat zijn/haar relatie of huwelijk is stukgelopen. Bovendien maken grootouders zich vaak zorgen over de kleinkinderen, die moeten wennen aan alle veranderingen en het leven in twee huizen.

Als uw kind gaat scheiden heeft u waarschijnlijk veel vragen. De twee belangrijkste vragen zijn meestal: Hoe kan ik mijn kind steunen tijdens en na de scheiding? De tweede belangrijke vraag is:’Hoe zal het contact met mijn kleinkind(eren) in de toekomst verlopen?

Links in het menu proberen we je een antwoord te geven op de bovenstaande vragen en meer.

Vragen?

Heb je na het lezen toch nog vragen? Schroom niet – en neem contact met ons op! Via de telefoon (0800 – 88 99 000) of via het contactformulier.