Hulp nodig bij uw scheiding? Bel 0800 - 88 99 000 (gratis)|info@allesoverscheiding.nl

Over ons

Home » Over ons
Over ons2018-03-15T12:51:45+00:00

Over ons

AllesOverScheiding.nl is een activiteit van Result ADR Family Mediation B.V.  Deze maakt deel uit van Result Mediation, een bedrijf dat zich richt op ADR (Alternative Dispute Resolution). Doel is conflicten op te lossen op andere wijze dan door procederen bij de rechter. De meeste conflicten kunnen beter worden opgelost door gezamenlijke inspanning, waarbij een mediator het bereiken van een goede oplossing kan facliteren. Zie voor arbeidsmediation en zakelijke mediation door Result Mediation de website www.resultmediation.nl

Result ADR Family Mediation heeft een aantal van de meest deskundige Scheidingsmediators bij elkaar gebracht op deze site, om op die manier het vinden van een goede scheidingsmediators ook voor complexe situaties makkelijker te maken. Deze Scheidingsmediators zijn in heel Nederland gevestigd.U vindt hen met behulp van de zoekfunctie op deze site.

In andere situaties kan een Echtscheidingsnotaris een uitkomst zijn. Partners die het onderling eens zijn over een scheiding en heel praktisch daarvoor de nodige regelingen willen treffen, kunnen zich tot de echtscheidingsnotaris wenden. De echtscheidingsnotarissen op deze site hebben een opleiding gevolgd tot mediator en hebben zich gespecialiseerd in het verzorgen en afwikkelen van scheidingen.

Op de site staan ook Relatiecoaches. Zij kunnen worden ingeschakeld als het niet goed gaat met een huwelijk of relatie. Met hulp van een relatiecoach kunnen de problemen misschien worden opgelost. Door de zoekfunctie wordt het makkelijker een goede relatiecoach in de eigen buurt te vinden.