Ik ben 10 jaar samen met de voor mij meest fantastische man op aarde. We zijn 3 jaar getrouwd en hebben 2 pracht zoons van 5 en 2.

2 weken geleden vertelde mijn man mij, dat hij zich aan mij irriteerde de laatste tijd en dat hij na moest denken. De irritatie punten uiteraard besproken en in de loop vd dagen trok hij weer wat bij.

 

Totdat hij savonds ineens zei, ik ga naar een collega want ik kan goed met diegene praten. Ik vroeg welke collega en hij zei een naam die ik nog nooit gehoord had. Dit gaf mij argwaan. Bovendien kwam hij pas half 4 snachts thuis…. Ik ben in zijn werk telefoon gaan kijken en nee, de naam die hij noemde kwam inderdaad niet voor. Dus ben ik verder gaan zoeken in zijn contacten en bij 1 naam kreeg ik een apart gevoel. Dus dit nummer opgeslagen in mijn telefoon om eventueel app contact in de gaten te kunnen houden. En jahoor.. iedere x beide online, tot middernacht.

Om een lang verhaal kort te maken, mijn nu nog man, heeft gevoelens voor een andere vrouw (op werk).. Dit speelt al langer, maar hij is daar nu 2x op de koffie geweest. En gezoend… Ik geloofde mijn oren niet. Je vrouw en kinderen Liggen thuis op bed en je gaat met een andere vrouw dingen doen?!?!?!?

Nu heeft hij toegegeven vreemd te zijn gegaan, en dat hij wil scheiden. Ik heb het idee dat het de lust is, op dit moment .. voor hem spannend, maar of er liefde in zit weet ik niet.

 

Nu mijn brandende vraag;

We zijn nog getrouwd, hebben 2 kinderen, die uiteraard van niks weten, hij wil scheiden.. ondertussen wonen we nog in onze koopwoning.. We regelen al het 1 en ander … maar ondertussen gaat hij wel iedere x naar die vrouw toe. Hij eet daar ook, ze doen vieze dingen, althans hij zegt alleen zoenen.. maar who knows.?!?!

 

Is dit normaal? Dat ik net 1 week weet dat we gaan scheiden, ik nog zijn vrouw ben en we 2 kinderen hebben.. en hij ondertussen gewoon verder gaat met die vrouw… alsof ik het allemaal maar goed moet vinden..