1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • christinanuon
  Bijdrager
  Post count: 1

  Hier is mijn verhaal, drie jaar geleden verliet mijn echtgenoot me voor een andere vrouw. Voor mij was het de man van mijn leven, ik hield van hem als een gek.
  Het lukte me niet om te herstellen omdat ik nog steeds van hem houd. Eerst hielden we contact en daarna sneed hij de bruggen. Het deed me pijn, omdat ik dacht dat je zo niet kunt wissen 3 jaar van een zeer intense relatie, zeer medeplichtig.
  Dat is hoe ik het advies opvolgde van een dame die in staat was om zijn ex te herstellen dankzij een medium dat ik ook op dezelfde manier voorging met dit medium en het werk van 7 dagen, mijn ex ik gecontacteerd. En dan, tegelijkertijd, onthult hij mij dat hij maar één ding in gedachten had, om mij te vinden en weer samen te komen, dat hij de schade beseft …
  Omdat mijn ex is teruggekeerd, zorgt hij goed voor me en houdt hij veel meer van me dan voorheen. We kwamen samen en we hadden een mooi klein meisje.
  Dus als je hart wanhopig is en je wilt je ex herstellen zoals in mijn geval, neem dan contact op met dit medium van: v.legba@live.fr of whatsapp: +22962382802

  Van Christina

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.